AnaSayfa / Genel / Kahve falında arpa görmek

Kahve falında arpa görmek

Kahve falında arpa görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, kazancını artıracağına alamet eder.

Kahve falında arpa gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında arpa tanesi görmek ağız tadının kaçacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arpa şehriye görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru arpa görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arpa ambarı görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arpa biçmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevdiği insana kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arpa görmek makbul olmayan işler yapacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada arpa görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine alamet eder.

Kahve falında arpa şehriye pilavı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir