AnaSayfa / Genel / Kahve falında ek iş yaptığını görmek

Kahve falında ek iş yaptığını görmek

Kahve falında ek iş yaptığını görmek gönül kapılarının açılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında ek iş yaptığını gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında ek işe girmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, kazancının artacağına, delalet eder.

Kahve falında ek iş yaptığını görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, rahatlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında ek iş yapmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç ektiğini görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında nohut ektiğini görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ekilmiş mısır görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında mısır ektiğini görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir