AnaSayfa / Genel / Kahve falında ek iş yapmak

Kahve falında ek iş yapmak

Kahve falında ek iş yapmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, rızıksız kalacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ek iş yapmak gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Kahve falında ek iş yapmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulur.

Kahve falında ek iş yaptığını görmek kazancının tükenmeyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine yorulur.

Kahve falında ek işe girmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç ek yapmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerini tadilat yapmak eğlenceli ortamlara gireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında iş başvuru yapmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerinde temizlik yapmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iş anlaşması yapmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir