AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare alemi görmek

Kahve falında minare alemi görmek

Kahve falında minare alemi görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hasta olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hakkıyla kazanca delalet eder.

Kahve falında minare alemi gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Kahve falında minare alemi görmek hayattan daha zevk alacağına, onlardan medet umacağına yorulur.

Kahve falında diğer aleme gitmek gelirinin giderinden fazla olacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cin alemi görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvanlar alemi görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başka aleme gitmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cinler alemini görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berzah alemine gitmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında başka alemlere gitmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir