AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Kahve falında cami minaresinin yıkılmasını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalettir.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında yıkılmış minare görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına inanılır.

Kahve falında yıkılan minare görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına alamet eder.

Kahve falında minarenin yıkıldığını görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında minare yıkılmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında minare yıkılması görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir