AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebussuud efendiyi görmek

Kahve falında ebussuud efendiyi görmek

Kahve falında ebussuud efendiyi görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, elinin dara düşmeyeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Kahve falında ebussuud efendiyi gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında ebussuud efendiyi görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında hoca efendinin öldüğünü görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahmut efendiyi görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında efendi hazretleri görmek doğru karar veremeyeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında mahmud efendiyi görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında efendi görmek aileden ayrı kalınacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında efendi hazretlerini görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yahya efendiyi görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir