AnaSayfa / Genel / Kahve falında yahya efendiyi görmek

Kahve falında yahya efendiyi görmek

Kahve falında yahya efendiyi görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, problemlerinin biteceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında yahya efendiyi gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında efendi hazretlerini görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işarettir.

Kahve falında efendi hazretleri görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoca efendiyi görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yahya efendiyi görmek evlatlarının hayırlı olacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında mahmud efendiyi görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ebussuud efendiyi görmek daima secde ve şükür edeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahmut efendiyi görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir