AnaSayfa / Genel / Kahve falında efendi hazretleri görmek

Kahve falında efendi hazretleri görmek

Kahve falında efendi hazretleri görmek işinde terfi edeceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında efendi hazretleri gördüyseniz:

  • Olan biten şeyler kafanızı karıştırabilir veya karışık olayların içne girebilirsiniz.

Kahve falında efendi hazretlerini görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahmut efendi hazretlerini görmek ticaretinin gelişeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında efendi hazretleri görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hoca efendiyi görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında mahmut efendiyi görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, işlerin çığırından çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoca efendinin öldüğünü görmek ona kavuşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merkez efendiyi görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir