AnaSayfa / Genel / Kahve falında efendi görmek

Kahve falında efendi görmek

Kahve falında efendi görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında efendi gördüyseniz:

  • Değişime sıcak bakmanızda fayda var.

Kahve falında merkez efendiyi görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında efendi görmek düşünmeden adımlar atayacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında hoca efendinin öldüğünü görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mahmud efendiyi görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında efendi hazretleri görmek ister istemez başının belaya gireceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına delalettir.

Kahve falında mahmut efendi hazretlerini görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında hoca efendiyi görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında ebussuud efendiyi görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir