AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahmut efendiyi görmek

Kahve falında mahmut efendiyi görmek

Kahve falında mahmut efendiyi görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahmut efendiyi gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden, kaldırabileceğinizden fazla yük almaktan veya bütçenizi aşan maddi yardımlarda bulunmayı vaat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mahmut efendiyi görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahmut efendi hazretlerini görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında mahmud efendiyi görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında efendi görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında hoca efendiyi görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ebussuud efendiyi görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir