AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahmud efendiyi görmek

Kahve falında mahmud efendiyi görmek

Kahve falında mahmud efendiyi görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kötü günlerinin biteceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya delalet eder.

Kahve falında mahmud efendiyi gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında mahmud efendiyi görmek bazen de rahat geçeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahmut efendi hazretlerini görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mahmut efendiyi görmek helal kazanca sahip olunacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında efendi hazretlerini görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında efendi görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına tabir olunur.

Kahve falında merkez efendiyi görmek kafasının sakinleşeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına inanılır.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında hoca efendinin öldüğünü görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir