AnaSayfa / Genel / Kahve falında efendi hazretlerini görmek

Kahve falında efendi hazretlerini görmek

Kahve falında efendi hazretlerini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret eder.

Kahve falında efendi hazretlerini gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Kahve falında mahmut efendi hazretlerini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında efendi hazretlerini görmek insanları kıracağına, üzeceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında efendi hazretleri görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında mahmud efendiyi görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında yahya efendiyi görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sümbül efendiyi görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına rivayet eder.

Kahve falında fethullah hoca efendiyi görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında hoca efendinin öldüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir