AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz bir yere tırmanmak

Kahve falında düz bir yere tırmanmak

Kahve falında düz bir yere tırmanmak kurtuluşa kavuşacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, hastalanacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rahat nedir öğreneceğine yorulur.

Kahve falında düz yere tırmanmak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, işlerin rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Kahve falında düz dağa tırmanmak işinde çok ilerleyeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak geçmişi unutup geleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz duvara tırmanmak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zor bir yere tırmanmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir