AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz tepeye tırmanmak

Kahve falında düz tepeye tırmanmak

Kahve falında düz tepeye tırmanmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, saadetinin yükseleceğine, yılmayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı işleri başkalarına emanet etmeniz durumunda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında düz duvara tırmanmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında düz dağa tırmanmak fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında düz yere tırmanmak düşmanlarını bile affedeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine delalet eder.

Kahve falında toprak tepeye tırmanmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir