AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz dağa tırmanmak

Kahve falında düz dağa tırmanmak

Kahve falında düz dağa tırmanmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında düz dağa tırmanmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz yere tırmanmak sevdikleriyle arasının açılacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında düz tepeye tırmanmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine tabir olunur.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmanmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düz bir duvara tırmanmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında düz duvara tırmandığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir