AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dağa tırmanmak

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında atla dağa tırmanmak duygularının karşılığını alamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hira dağına tırmanmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa tırmanmak yüzünde güller açacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının dağa tırmandığını görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağı tırmanmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı dağa tırmanmak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir