AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz çizgi görmek

Kahve falında düz çizgi görmek

Kahve falında düz çizgi görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına inanılır.

Kahve falında düz çizgi gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı olan anlayışlı tutumunuz, onu çok etkileleyecek.

Kahve falında düz çizgi çizmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında düz çizgi görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında çizgi roman görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işarettir.

Kahve falında gebelik testinde çift çizgi görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizgili gömlek giymek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çizgili çorap görmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizgi çizmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir