AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz çizgi çizmek

Kahve falında düz çizgi çizmek

Kahve falında düz çizgi çizmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sıhhat ve moral bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düz çizgi çizmek gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Kahve falında düz çizgi çizmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında düz çizgi görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında çizgi çizmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında çizgili elbise giymek zevki sefa içinde yaşayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizgili yılan görmek beğenilen işlere imza atacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir