AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgi roman görmek

Kahve falında çizgi roman görmek

Kahve falında çizgi roman görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çizgi roman gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında çizgi roman görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında roman okumak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kitap roman görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında roman oynamak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında roman yazmak psikolojik olarak toparlanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında roman satın almak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulur.

Kahve falında roman aldığını görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında roman almak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir