AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgi çizmek

Kahve falında çizgi çizmek

Kahve falında çizgi çizmek bir sınavdan geçileceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bolluk içinde yaşanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine işarettir.

Kahve falında çizgi çizmek gördüyseniz:

  • Yedek bir plana ihtiyacınız var.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çizgi çizmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok eğleneceğine işarettir.

Kahve falında düz çizgi çizmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında çizgili defter görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çizgili gömlek giymek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çizgili pijama görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir