AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgili çorap görmek

Kahve falında çizgili çorap görmek

Kahve falında çizgili çorap görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kazancının azalacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında çizgili çorap gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Kahve falında çizgili çorap görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, işlerindeki karın artacağına delalet eder.

Kahve falında çizgili kazak görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında çift çizgi görmek atılıma geçeceğine, kazancının katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çizgili kağıt görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında düz çizgi çizmek muradınıza ereceğinize, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Kahve falında yol çizgisi görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir