AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz arazi görmek

Kahve falında düz arazi görmek

Kahve falında düz arazi görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kariyer sahibi olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düz arazi gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz.

Kahve falında düz arazi görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük arazi görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında boş arazi görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında arazi ölçmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, işlerinde berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında geniş bir arazi görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bir arazi görmek başarı kaydedeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine yorulur.

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında arazi sulamak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, büyük kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir