AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazi sulamak

Kahve falında arazi sulamak

Kahve falında arazi sulamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, bereketin artacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında arazi sulamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Kahve falında arazi sulamak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında arazide yatmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, verilen emeğin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında engebeli arazi görmek yalan söylemeye, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak arazi görmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir arazi görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kurak arazi görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arazi yangını görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arazi tapusu almak çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir