AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir arazi görmek

Kahve falında yeşil bir arazi görmek

Kahve falında yeşil bir arazi görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ruhuna hayrat yapılacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir arazi gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında yeşil bir arazi görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil arazi görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arazi yangını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekili arazi görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu arazi görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında toprak arazi görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir