AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş bir arazi görmek

Kahve falında geniş bir arazi görmek

Kahve falında geniş bir arazi görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, korkularından kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş bir arazi gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Kahve falında geniş arazi görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine inanılır.

Kahve falında geniş bir arazi görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında engebeli arazi görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işarettir.

Kahve falında boş arazide oturmak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir arazi görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorak arazi görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına inanılır.

Kahve falında arazi görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arazi satın almak adaletin geleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir