AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş arazi görmek

Kahve falında boş arazi görmek

Kahve falında boş arazi görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında boş arazi gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında boş arazi görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında boş arazide yürümek işini layığı ile yerine getireceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında boş arazide mezar görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Kahve falında boş bir arazi görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında boş bir arazide koşmak ticaretin önünün açılacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş arazide oturmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir