AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, büyük tartışmalara gireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında uçsuz bucaksız su görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına delalet eder.

Kahve falında uçsuz bucaksız yeşillik görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir arazi görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hayır dualarına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arazi kazmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Kahve falında büyük arazi görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arazi sulamak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kurak arazi görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir