AnaSayfa / Genel / Kahve falında duymamazlıktan gelmek

Kahve falında duymamazlıktan gelmek

Kahve falında duymamazlıktan gelmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, bunalıma gireceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini duymamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sesini duymamak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşulanı duymamak mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, verimli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kulakları duymamak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında kulağı duymamak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.

Kahve falında duymadığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir