AnaSayfa / Genel / Kahve falında sesini duymamak

Kahve falında sesini duymamak

Kahve falında sesini duymamak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sesini duymamak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmalısınız.

Kahve falında sesini duymamak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında konuşulanı duymamak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini duymamak birçok iş fırsatı yakalanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duymadığını görmek kazancının ilk önce azalacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında kulağının duymadığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağı duymamak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına yorulur.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek bolluk ve bereket göreceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir