AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini duymamak

Kahve falında birini duymamak

Kahve falında birini duymamak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, adaletin geleceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini duymamak gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Kahve falında birini duymamak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında kulağı duymamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, zorlukları teker teker aşacağına delalet eder.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek maddi olanaklarının artacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağının duymadığını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulakları duymamak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşulanı duymamak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, işinde terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duymadığını görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir