AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakları duymamak

Kahve falında kulakları duymamak

Kahve falında kulakları duymamak tekin olmayan işlere girileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında kulakları duymamak gördüyseniz:

  • Ya da bir arkadaşınızın sizi şaşırtan konuyla bağlantısını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında kulağının duymadığını görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulakları duymamak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında kulağı duymamak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duymadığını görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini duymamak dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında konuşulanı duymamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sesini duymamak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir