AnaSayfa / Genel / Kahve falında duymadığını görmek

Kahve falında duymadığını görmek

Kahve falında duymadığını görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kısmetinin hep açık olacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duymadığını gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Kahve falında kulağı duymamak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sesini duymamak günaha gireceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duymadığını görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kulakları duymamak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini duymamak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında konuşulanı duymamak zor bir durumun üstesinden gelmeye, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir