AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmanlık duyan birini gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Kahve falında pişmanlık duyan birini görmek yurtdışına gidileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulakları duymamak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında duymadığını görmek düzeninin yıkılmayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sesini duymamak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalettir.

Kahve falında kulağı duymamak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşulanı duymamak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duymamazlıktan gelmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini duymamak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir