AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlar arasında kalmak

Kahve falında duvarlar arasında kalmak

Kahve falında duvarlar arasında kalmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Pazarlık yapmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar arasında kalmak ümitsizliğe, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında duvarların arasından geçmek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine inanılır.

Kahve falında duvar arasından geçmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir