AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar arasında kalmak

Kahve falında duvar arasında kalmak

Kahve falında duvar arasında kalmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işe zorla gidip geleceğine işarettir.

Kahve falında duvar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlı kurmanız olasıdır.

Kahve falında duvar arasında kalmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak işlerin çok büyümeyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarların arasından geçmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine yorulur.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak evliyse çocuk sahibi olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir