AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört duvar arasında kalmak

Kahve falında dört duvar arasında kalmak

Kahve falında dört duvar arasında kalmak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hastalıkların kalmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşama isteğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine delalettir.

Kahve falında duvar arasında kalmak sorunsuz geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında duvar arasından geçmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında iki duvar arasından geçmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarların arasından geçmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak işlerin yoluna sokulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir