AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, maddi zarara uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak gördüyseniz:

  • Gerçeklerin çarpıtılmaması gerekiyor.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak şansının her zaman yaver gideceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında duvara sıkışmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işarettir.

Kahve falında duvarda sıkışmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarların arasından geçmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir