AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonun üstüne çıkmak

Kahve falında kamyonun üstüne çıkmak

Kahve falında kamyonun üstüne çıkmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, atılıma geçeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kamyonun üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında kamyonun üstüne çıkmak sorunlarını halletmeyi başaracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kamyonun üstüne binmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, böylece yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kamyonla yokuş çıkmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kamyonla tepeye çıkmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatının üstüne çıkmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalettir.

Kahve falında apartmanın üstüne çıkmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak canının derdine düşeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir