AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarında delik görmek

Kahve falında evin duvarında delik görmek

Kahve falında evin duvarında delik görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında delik gördüyseniz:

  • Geçmişte işleri halletme biçiminiz şu an daha iyi seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evin duvarında delik görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, durumun değişmesine yorulur.

Kahve falında duvarda delik görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işarettir.

Kahve falında duvarda delik açmak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında delik duvar görmek hayaller kurulacağına, yüksek diploma alacağına yorulur.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar deliği görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde delik görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evin tavanını delik görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir