AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş kazımak

Kahve falında diş kazımak

Kahve falında diş kazımak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, onları okula göndereceğine alamet eder.

Kahve falında diş kazımak gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında diş kazımak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur kazımak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarı kazımak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hata yapılacağına delalettir.

Kahve falında ağaca isim kazımak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaş kazımak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında sakal kazımak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret eder.

Kahve falında saç kazımak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine yorulur.

Kahve falında saçı kazımak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir