AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan su sızması görmek

Kahve falında duvardan su sızması görmek

Kahve falında duvardan su sızması görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında duvardan su sızması gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak yarınlarına umutla bakacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan su sızdığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, toplumda yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında duvara su atmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvardan su akmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarın su aldığını görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir