AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan su sızdığını görmek

Kahve falında duvardan su sızdığını görmek

Kahve falında duvardan su sızdığını görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında duvardan su sızdığını gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Kahve falında duvardan su sızdığını görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, inancından sapacağına işaret eder.

Kahve falında tavandan su sızdığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında su sızdığını görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek sevgi göreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret eder.

Kahve falında duvara su serpmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarın su aldığını görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir