AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek prestij kaybı yaşanacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında duvarlardan su aktığını gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında duvardan su aktığını görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarlardan su aktığını görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında evin duvarından su aktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında duvardan su akması görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvardan kan aktığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında taştan su aktığını görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden çamurlu su aktığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir