AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumla duvara su tutmak

Kahve falında hortumla duvara su tutmak

Kahve falında hortumla duvara su tutmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, ferahlığa çıkılacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında hortumla duvara su tutmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulur.

Kahve falında su hortumu tutmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında hortumla duvar yıkamak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında hortumla duvar sulamak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, variyet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah su hortumu görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında hortum su görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla su doldurmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, iyi bir patron olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumdan akan su görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir