AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarın su aldığını görmek

Kahve falında duvarın su aldığını görmek

Kahve falında duvarın su aldığını görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, muradın yerine geleceğine, yetki sahibi olacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bunun için her gün şükredeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında duvarın su aldığını gördüyseniz:

  • Toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren durumlar, dünyadaki yeriniz veya iş hayatınızla ilgili çalışmalarınız ön plana çıkıyor.

Kahve falında duvarın su aldığını görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine delalettir.

Kahve falında duvardan su aktığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında duvardan su akmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarından su aktığını görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara su serpmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan su sızdığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan akan su görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan su akması görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir