AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bebek mezarı görmek

Kahve falında açık bebek mezarı görmek

Kahve falında açık bebek mezarı görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, daha zengin hale geleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine delalet eder.

Kahve falında açık bebek mezarı gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Kahve falında açık bebek mezarı görmek yardımının olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında açık boş mezar görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin yasa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında açık mezara düşmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarı açık görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açık görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açık görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığı açık görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir