AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvardan düşmek

Kahve falında duvardan düşmek

Kahve falında duvardan düşmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvardan düşmek gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Kahve falında duvardan düşmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, her daim bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında duvarın üzerinden geçmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulur.

Kahve falında tahta duvar görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında duvara işeyen adam görmek düşünceli ve dalgın olacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında dik duvara tırmanmak üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında boyalı duvar görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz duvar boyası görmek sorunların üstüste geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir