AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara işeyen adam görmek

Kahve falında duvara işeyen adam görmek

Kahve falında duvara işeyen adam görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, gücünün azalacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara işeyen adam gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında duvara işeyen adam görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında iş adamlarını görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iş adamları görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar kazmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında taş duvar yıkmak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulur.

Kahve falında duvardan su akması görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evin duvarında böcekler görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına yorulur.

Kahve falında tuvalet duvarının yıkıldığını görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, sinirlerinin yıpranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir