AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, mutluluk bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Kahve falında yüksek bir duvardan düşmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvardan düşmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir duvara çıkmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir duvara tırmanmak çok büyük başarılar elde edeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir duvardan atlamak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında yüksek duvarda oturmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek duvara tırmanmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kısmetlerinin bol olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir