AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta duvar görmek

Kahve falında tahta duvar görmek

Kahve falında tahta duvar görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yüzün güleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta duvar gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Kahve falında tahta duvar görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında kabir tahtası görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işarettir.

Kahve falında tahta kase görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta taban görmek önündeki engelleri aşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta ev görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta rendelemek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında tahtada yazı yazmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalettir.

Kahve falında tahta üstünde yürümek Allah’ın lütuflarını bulacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir